Προγράμματα

Divider
  • Kinder Crew(5-7ετών)/Juniors Crew(7-9ετών)/Youngsters Crew(9-13ετών)/Crew Leaders(14-16ετών)
  • Τμήματα ΕΝΤΑΤΙΚΑ – ΕΑΡΙΝΑ- ΘΕΡΙΝΑ
  • Ειδικά τμήματα ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΕΝΗΛΙΚΩΝ και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ !
  • Ψάχνεις ΠΡΩΙΝΑ τμήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες και δε βρίσκεις πουθενά; Θα βρείς εδώ!
  • Ιδιαίτερα μαθήματα για παιδιά και ενήλικες καθώς και μαθήματα ειδικής ορολογίας με το πλήρες πρόγραμμα και τον έλεγχο του σχολείου μας!
  • On line Ξένη Γλώσσα από οποιαδήποτε μέρος, με οποιαδήποτε συσκευή: σε λίγα δευτερόλεπτα! 
Divider

Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά

Ισπανικά

Ιταλικά

Divider

Αγγλικά

Σήμερα η γνώση της Αγγλικής γλώσσας έχει καταστεί απαραίτητη σε ένα ευρύ φάσμα, ενώ σε πολλές χώρες, στις οποίες δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα, είναι απαραίτητη ως προσόν για την εύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο να την μιλούν, τουλάχιστον στο βασικό της επίπεδο. H Αγγλική σήμερα θεωρείται προαπαιτούμενη γλώσσα για κάθε είδους δουλειά αλλά και για μεταπτυχιακές σπουδές σε όλους τους τομείς καθώς και ως το μέσο επικοινωνίας εκατομμυρίων ανθρώπων στις καθημερινές και επιχειρησιακές τους συναλλαγές που την καθιστούν 1η στις προτιμήσεις των σπουδαστών και εργαζομένων.

Ξεκινώντας ο μαθητής από την Junior A (στη Β’ Δημοτικού) σε κανονικούς ρυθμούς (1 τάξη ανά σχολικό έτος) θα φθάσει στο επίπεδο B2 σε 7 χρόνια στη Β’ Γυμνασίου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει 1 χρόνο για το C1 επίπεδο και 1 χρόνο για το τελευταίο επίπεδο C2, κατά περίπτωση.

Γαλλικά

Τα Γαλλικά είναι μια από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μιλιέται σε όλες τις ηπείρους. Διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία ως δεύτερη γλώσσα (κατόπιν επιλογής) από την Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού. Η γαλλική γλώσσα, με ένα μεγάλο ποσοστό του λεξιλογίου της προέρχεται από την ελληνική γλώσσα, είναι εύκολη στην εκμάθησή της από τους μαθητές. Πέρα από αυτό, είναι μια εύχρηστη και χρήσιμη γλώσσα, που θα δώσει ένα πλεονέκτημα στους μαθητές τόσο στην φοιτητική όσο και στην επαγγελματική τους καριέρα.Ομιλούμενη σε 5 Ηπείρους από 265 εκατομμύρια ανθρώπους, η γαλλική γλώσσα αποτελεί τη μόνη παγκόσμια γλώσσα μαζί με τα αγγλικά. Παράλληλα η εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας βοηθάει στην εύκολη εκμάθηση όλων των λατινογενών γλωσσών(ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά,..)

Γερμανικά

 Η Γερμανία αποτελεί ίσως την πιο σημαντική και δυνατή χώρα της Ευρώπης στον πνευματικό, πολιτισμικό και οικονομικό τομέα. Είναι η γλώσσα της Επιστήμης, καθώς οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν σπουδάσει σε χώρες όπου ομιλούνται τα Γερμανικά και αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα σε τομείς όπως, χημεία, φυσική και μηχανική. Εξάλλου, 18% όλων των βιβλίων σε όλους τους τομείς, παγκοσμίως, είναι γραμμένα στα Γερμανικά. Τα Γερμανικά διδάσκονται ως δεύτερη ξένη γλώσσα από την Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού του ελληνικού σχολείου.

Τα τμήματα διαρκούν 3 με 4 χρόνια μέχρι το πιστοποιητικό Zertifikat Deutsch (B1) του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe. Για τα Zertifikat B2 και C1 (πρώην Mittelstufe) απαιτούνται επιπλέον 2 σχολικά έτη.

Ισπανικά

Η Ισπανική είναι η μοναδική γλώσσα που αποτελεί την επίσημη γλώσσα 21 χωρών σε όλο τον κόσμο. Είναι η γλώσσα που μιλάει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικάνικης ηπείρου. Το γεγονός ότι είναι γλώσσα τόσων διαφορετικών χωρών την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα διότι εκφράζει την κουλτούρα διαφορετικών λαών. Οι διαφορές που υπάρχουν στην ομιλία της ακόμα και μέσα στην ίδια την Ισπανία καθώς και σε όλη την Λατινική Αμερική την κάνουν συναρπαστική ως γλώσσα. Στην Βραζιλία αλλά και τις Η.Π.Α -χώρες με τεράστιο πληθυσμό- η εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας είναι υποχρεωτική. Στην Ευρώπη αντίθετα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, όμως ειδικά τα τελευταία χρόνια η εκμάθησή της παρουσιάζει ιδιαίτερη ζήτηση στην χώρα μας. Η γοητεία που ασκούν οι κουλτούρες των λαών της Λατινικής Αμερικής κυρίως, κάνει τους τουριστικούς επισκέπτες αλλά και πολλούς φοιτητές να μαθαίνουν την Ισπανική γλώσσα. Η λέξη DELE σημαίνει «Diplomas de Español como Lengua Extranjera». Πρόκειται, επομένως για μια σειρά από τρία διπλώματα ισπανικών, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο επίπεδο γλωσσομάθειας. Ο φορέας είναι το ισπανικό Υπουργείο Παιδείας.

Ιταλικά

Η Ιταλική γλώσσα είναι μια από τις περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες στην Ευρώπη. Οι Πολιτιστικές, Εμπορικές και Τουριστικές σχέσεις Ελλάδας Ιταλίας αναπτύσσονται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και για αυτό θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα να μιλάει κανείς την Ιταλική γλώσσα. Σήμερα τα Ιταλικά επιλέγονται από ένα μεγάλο τμήμα Ενηλίκων – Φοιτητών για πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, σε τομείς κυρίως των Καλών Τεχνών, την Αρχιτεκτονική, την Ιατρική και την μόδα.

Love Notes

Παρακάτω θα διαβάσετε την επιβράβευση των μαθητών μας προς εμάς που αποτελεί και την κινητήριο δύναμή μας!.

Divider
Scroll to Top